I den sista rundan av 2017/18 säsongens mästare League-grupp, Real Madrid hem 3-2 Lectra Borussia Dortmund. Trogen bär Fotbollströjor barn små fans prestanda är mycket aktiva. I den här matchen har Real Madrids ersättare, Borja Mayoral, skörden, han har gjort 3 mål i de senaste 2 matcherna, resultatet är enastående. Real Madrid det här spelet har också dåliga nyheter, den viktigaste försvararen Raphaël Varane skadade lämnade fältet, i kombination med upphävandet av Sergio Ramos, Real Madrid i helgens liga, kommer att möta dilemmaet för bristen på zhongwei-spelare.

I matchen med Borussia Dortmund, borja Mayoral igen som startspelare. I början av de första 8 minuterna gjorde han en framgång och gjorde mål för ett första första mästerskapsmål. Supporters of Fotbollskläder barn Real Madrid på planen jubla för honom. Efter matchen skapade Borja Mayoral upprepade gånger en bra chans att göra mål, tyvärr misslyckades det att bryta mot mål igen. Borja Mayorors bra spelstatus kan också göra Karim Benzema lite nervös, men Borja Mayoral kanske inte kan skaka sin huvudposition, men sistnämnda gjorde bara 2 ligamål den här säsongen, situationen är mycket pinsamt.

Dessutom har Real Madrid en dålig nyhet i det här spelet. I den första halvan av 37 minuter skadades franska försvararen Raphaël Varane i frånvaro av en rival och bad om att lämna planen. Det verkar som att skadan inte är ljus. Real Madrid kapten Sergio Ramos i matchen mot Bilbao Athletic Club, domaren visade ett rött kort skickat av arenan. Raphaël Varane, två av äkta Madrids centrala försvarare, kommer inte att kunna spela i ligan i helgen. Vid den tiden kan Zidane bara skicka Nacho Fernández och Jesús Vallejo Lázaro central försvarskombination. Samtidigt letar du efter fotbollströjor inklusive Fotbollströja barn eget tryck för vänner, kan du klicka på länken för att köpa varor online på vår hemsida, vilket är ett av valen som julklapp. Det finns rabatt tillgänglig.

Real-Madrid-spelarens-situation-ar-inte-optimistisk