Enligt de senaste media rapporterade den skada-plågade Paul Pogba nyligen i USA i Miami för rehabiliteringsutbildning. Som kan ses från den exponerade träningsvideoen kan Paul Pogbas återkomst till arenan ha varit nära. Paul Pogba skadades i en mästersliga match mot Basel när han var den 12 september. Därefter tog Paul Pogba rehabiliteringsutbildningen och strävar efter att snabbt återvända till Manchester United. Enligt de senaste rykten, Paul Pogba så snart som möjligt återkomma inom två veckor. Hur som helst, för de har Billiga Fotbollströjor Paul Pogba fans, är en mycket trevlig sak.

På bilden var shirtless Paul Pogba i bra form. Paul Pogba under solen i Miami, USA, försiktigt träna, svettas. Det heta vädret gjorde också att Paul Pogba måste använda kallvattenröret för att svalna ner. Och från videon som vi kan se, med hjälp av en professionell tränare, har Paul Pogba redan startat en ganska hög intensitet av träning och från Paul Pogbas handling, Även om han inte hade Pogba Fotbollströja för träning Men skadeproblemet verkar ha varit mindre allvarligt.

Självklart vill Paul Pogba delta i helgen Manchester United borta från Liverpools spel är inte realistisk. Jose Mourinho kommer också att sakna Marouane Fellaini och Michael Carrick. Men Paul Pogbas situation i USA kommer att göra Jose Mourinho mer självsäker på framtiden. Kanske efter att han kom tillbaka, kommer det att bli mer enastående prestanda är också mycket möjliga saker. För vilken det finns en Billiga Fotbollströjor butik har varit redo Att ge Paul Pogbas supportrar den bästa shoppingservice. Förutom att träna på löpbandet har han också en mer intensiv träning utomhus. Det finns inga officiella nyheter om datumet för Paul Pogbas återkomst, i hopp om att Paul Pogba kommer att återhämta sig snart och tillbaka till fotbollsarenan.

 

Paul-Pogba-shirtless-crazy-traning-accelererad-aterhamtning