För en tid sedan har Qiaosai Pu Maria Bartomeu sagt till Gill Marin, även om Barca är intresserad av Antoine Griezmann, men klubben kommer inte att försöka introducera Antoine Griezmann i sommar. En spansk media hävdar Gill Marin innan låt Qiaosai Pu Maria Bartomeu Se en sak, Atletico Madrid i sommar kan inte introducera nya spelare, om Antoine Griezmann lämnade, har laget ingen ersättning för spelarna, så Antoine Griezmann att gå med i Barca, det här alternativet var nej Längre möjligt. Emellertid fansen entusiasm för att leta efter Billiga Fotbollströjor relaterade till honom har varit hög. Säker och snabb shopping entré, klicka på länken för att komma in.

Qiaosai Pu Maria Bartomeu berättade Atletico Madrid, Barca kommer inte att introducera Atletico Madrid-spelare, de spanska medierna sa att två klubbförbindelser är mycket bra, Antoine Griezmann nuvarande kontrakt likviderade skador på 200 miljoner euro kommer att falla tillbaka till 100 miljoner euro nästa år. Då är franskmannen Antoine Griezmann mer benägna att lämna. Att Köpa Griezmann tröja har något som är värt att komma ihåg om han verkligen lämnade Atletico-klubben. De kommer inte försöka ta med några Atletico Madrid-spelare i sommar. Men Barca kommer att prova nästa sommar.

Spanska medierna har visat att Barca-chefen Ernesto Valverde Tejedor har sett Antoine Griezmann som det bästa alternativet och kommer att göra sitt bästa för att få European Cup av guldstartspelare. Men enligt media planerade Atletico inte att sälja Antoine Griezmann till ett pris mindre än 200 miljoner euro, trots att de inte hade möjlighet att introducera nya spelare i sommar. För att se mer av de senaste heta nyheterna om europeisk fotboll kan du Besök vår hemsida fotbollströjor och välja dina favorittröjor.

 

Barca-avser-att-introducera-Antoine-Griezmann